De Klussenier Jan de Vaan
De Klussenier Jan de Vaan

Langenboomseweg 122
5453 JD Langenboom

Dien uw offerte-aanvraag in   

0655 76 62 62
06 5576 6262
j.devaan@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 09144189

Even voorstellen

Sinds 2004 ben ik als De Klussenier Jan de Vaan aan de slag. De LTS-Bouw heb ik met succes doorlopen. Ik ben opgegroeid in een cultuur van bouwen en de handjes laten wapperen. Door het volgen van cursussen en veel praktische werkervaring heb ik mij ook bekwaamd in andere disciplines, zoals bijvoorbeeld tegelen en schilderen. Door de jaren heen ben ik uitgegroeid tot een allround vakman en kan ik als De Klussenier veel van mijn creativiteit, veelzijdigheid en professionaliteit kwijt. Voor mij is het installeren van een badkamer, het plaatsen van een dakkapel of keuken dan ook geen probleem. Wat ik leuk vind aan het werken voor particulieren is dat je ook een adviserende rol hebt. U als klant heeft een woonwens die bouwkundig vertaald moet worden en dat geeft veel voldoening.

Het doel is om uw visie werkelijkheid te maken.

Er heerst bij De Klussenier een echte 'stroop-de-mouwen-op' mentaliteit en waar nodig wordt door de Kracht van Samen samengewerkt met collega’s uit het netwerk van meer dan 200 collega Klusseniers. Door de prettige samenwerking en veel expertise kunnen er zo ook grote renovaties/verbouwingen gerealiseerd worden. De verantwoording voor uw opdracht blijft van aanvraag tot opdracht, altijd in mijn handen. Daar staat de kwaliteitsaanduiding "Vertrouwd Verbouwen" voor.

Door jarenlange ervaring heb ik een grote rol in het adviseren van mijn klanten. Ik voel me daarbij als een vis in het water. U kunt mij benaderen voor alle klussen en renovatie werkzaamheden in en om het huis, voor particulier of bedrijf. Ik coördineer en organiseer de gehele verbouwing, want een goede planning voorkomt een chaotisch en stressvol verloop van een verbouwing.

Als Proflinker bij VELUX ben ik Erkend VELUX Installateur en ik heb ook cursussen gevolgd bij Sigma Coatings (houtrot bewerking, schilderen. enz.). Ook door het volgen van de vaktraining van Isover kan ik u uitstekend adviseren in Isolatie maar ook het installeren van isolatie materiaal van bv uw zolder enz.

Ik ben zeer veelzijdig en naar niet genoemde werkzaamheden kunt u altijd informeren wat er mogelijk is. Voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte, advies of meer informatie kunt u mailen naar j.devaan@klussenier.nl. Bellen kan natuurlijk ook op het nummer 06-55766262. Ik sta u graag te woord.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...